trout spey hatları için ürünler (18)

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g
Yağda Sardalya - Market

Yağda Sardalya - Market

Kulüp kutusu 125g, Doğal veya Baharatlı
Barramundi balık filetoları kılçık ve derili

Barramundi balık filetoları kılçık ve derili

Barramundi Fileto Derisi ile Eşsiz Lezzeti Keşfedin. Bu premium fileto, derisi intact olarak gelir ve yemeklerinize ekstra lezzet ve çıtır bir doku katar. Tatlı ve tereyağlı tadıyla bilinen bu fileto, ızgara, fırınlama veya tavada kızartma için mükemmel bir mutfak keyfidir.
Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
İnce Öğütülmüş Deniz Tuzu - Toplu

İnce Öğütülmüş Deniz Tuzu - Toplu

Deniz Tuzu, Fleur de Sel'in aksine, tuzlu bataklıklarımızda havuzların tabanında kristalleşir. Bu tuz, güçlü bir lezzete sahip olup, bataklıklarımızın tabanındaki doğal kil varlığı nedeniyle benzersiz bir renge sahiptir. Bataklıkların kili, doğal bir antioksidan olan silika açısından zengindir. Geleneksel hasat yöntemi, Deniz Tuzu'muzun bu kilin %2 ila %3'ünü almasına olanak tanır. Silika, doğal kalsiyum, potasyum, magnezyum varlığıyla birleştiğinde, sağlık için tanınmış faydaları olan en iyi deniz tuzunu oluşturur.
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.
Tedarikçi Beyaz Fasulye Güveç - Hazır Yemekler

Tedarikçi Beyaz Fasulye Güveç - Hazır Yemekler

Sebzelerle tatlandırılmış beyaz fasulye yemeği, tüketmeye hazır Bileşim: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz
PESK BIZ - Morina Balık Çubuğu

PESK BIZ - Morina Balık Çubuğu

PESK BIZ, Breton kökenli bir isim olup, Breton balık çubuğu anlamına gelir. Bu isim rastgele seçilmemiştir; zira, ustalığımızın otantikliğini yansıtmaktadır. PESK BIZ, ayrıca, Joseph Roty II ve Emeraude adlı 2 gemimizin avladığı balıklardan üretilen 3 premium referansımızı da içermektedir. Hammadde olarak kullandığımız malzemeler, Breton balık çubuklarını hazırlamak üzere Saint-Malo atölyemize gönderilmektedir! Paket üzerindeki diller: FR Toplam son tüketim tarihi: 60 gün Fabrika çıkış garantili son tüketim tarihi: 35 gün
Yeşil Domates & Nepal Timut Biberi

Yeşil Domates & Nepal Timut Biberi

[Geleneksel bir reçel gibi tadılır]. 100 g için besin değerleri enerji (kcal)= 189 erji (Kj) = 789 yağ (g)= 0.3, bunlardan doymuş yağ asitleri (g)=0 karbonhidrat (g) = 464, bunlardan şekerler (g)= 42 protein (g)= 0.8 tuz (g)=0.1 Durum: Yeni İÇERİK: %54 Korse Yeşil Domates, su, şeker, taze limon suyu, pektin, Timut Biberi %0.2 Net ağırlık: 220 g Menşei: Korse
Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri

Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri

Balık Filetosu - 1kg - Deniz Ürünleri
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
Kırmızı snapper biftek

Kırmızı snapper biftek

Kırmızı levrek bifteği
Tam temizlenmiş kırmızı levrek

Tam temizlenmiş kırmızı levrek

Tam içi boşaltılmış kırmızı levrek
Nohut Güveci Tedarikçisi - Hazır Yemekler

Nohut Güveci Tedarikçisi - Hazır Yemekler

Nohut güveci, soğan, nohut ve kuzu eti ile hazırlanan geleneksel bir Tunus yemeğidir. Malzemeler: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz
Domates ve Provence Otları ile Sardalya - Tuzlu

Domates ve Provence Otları ile Sardalya - Tuzlu

El ile kutuya konmuş sardalya, Provence'de. Renklendirici, koruyucu, GDO ve iyonize ürün içermeyen bir üründür. İçindekiler: Sardalyalar (Sardina pilchardus walbaum) %65, su, domates püresi %8,5, bitkisel yağ, Provence otları %0,3, tuz.